Metodologia de treball

1 – Entrevista amb client

Per conèixer el projecte i les persones involucrades , tenim reunió amb el client, i ens informem sobre les seves necessitats, objectius, fonts d’inspiració i qualsevol detall que ens ajudi a tenir una idea precisa del que necessita. En aquesta etapa, si el client ho requereix, hi podem aportar idees sobre com enfocar les àrees que no tingui clares sobre el desenvolupament del projecte. Ens agrada aconsellar i ajudar als nostres clients a aconseguir el millor producte possible durant aquesta etapa inicial.

2 – Planificació del projecte

Una vegada tenim una imatge clara del que necessita el client, establim  calendari de desenvolupament amb lliurament d’entregues parcials i entrega final. Aquest calendari inclou totes les etapes del projecte, l’estimació d’hores i el pressupost.

3- Disseny i desenvolupament

Ens agraden les webs maques. No ho podem evitar. I per això creiem que qualsevol projecte ha de tenir,  un treball gràfic. En el cas de que així sigui, la primera de la proposta de disseny, realitzada per professionals del disseny gràfic d’acord amb els requisits.

El desenvolupament és la nostra passió, és el moment en què el producte comença a prendre la seva forma definitiva. Aquí agafa forma la web, i es defineix el seu camí: WordPress, E-Comerce, Joomla. etc…

4 – llançament

Una vegada finalitzades les últimes Correccions i ajustos de la web, i quan  el client ens dóna l’aprobacion definitiva, posem la web en marxa a tots els nivells.

Durant i després del llançament estem en alerta màxima davant qualsevol problema o imprevist que pogués sorgir, per tal de solucionar-ho ràpidament.

5 – Manteniment

Com tota bona maquinària, una web necessita que algú expert la mantingui funcionant al 100% i solucioni possibles problemes. Ofereixo als clients la possibilitat de seguir vinculats al projecte després de la seva entrega, a través de serveis de manteniment de baix cost.

Manteniment web, SEO, Marketing Online

Vols veure tots els meus projectes?

CONTACTAR

Tens alguna consulta? tens alguna proposta? Estic a la teva disposició...

Not readable? Change text. captcha txt